Storm
Beachbar & Bistro

Samen genieten, in Nesselande.

Sinds de opening van Storm Beachbar & Bistro  heeft PlanC Media met veel trots mogen ondersteunen bij de uitvoering van de volledige digitale marketing. Daarbij is vooral gefocust op de positionering van Storm als warme, trendy Beachbar & Bistro voor jong en oud; een parel langs de kust van Nesselande die niet alleen straalt in de zomer, maar juist prachtig is in ieder seizoen.

Het doel van onze samenwerking.

Het doel van de digitale marketingcampagne voor Storm Beachbar & Bistro is om het bedrijf te positioneren als een unieke en heerlijke plek aan het water, waar bezoekers even kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad en waar evenementen tot een succes gemaakt kunnen worden. 

Om dit te bereiken hebben we verschillende digitale marketingkanalen ingezet en een sterke online aanwezigheid gecreëerd om potentiële gasten te bereiken en overtuigen om langs te komen!

Sfeerimpressie

Omdat één beeld vaak meer kan zeggen dan duizend woorden.

Hoe helpen wij Storm?

Website Ontwikkeling

Wij hebben een gloednieuwe website ontwikkeld die compleet aansluit op de zomerse sferen bij Storm. Bekijk ‘m hier.  Ook verzorgen we de hosting & beveiliging.

Social Media Beheer

Voor Storm beheren wij alle social media kanalen van A-Z. Zo zorgen we dat er nóóit stilte is op de kanalen en beantwoorden we vragen van volgers.

Content Marketing

Wij gaan tot het uiterste voor het perfecte plaatje. Denk daarbij aan foto, video, drones, actiecamera’s. We blijven creatief & spraakmakend.

Event Promoties

Er komt van alles kijken bij de promotie van een evenement. Voor Storm nemen wij al deze zorgen weg.

Adverteren

Communicatie is key. Met advertenties op Instagram, Facebook & Google bereiken wij nieuwe gasten & verhogen het aantal reserveringen.

Strategie & Support

We staan altijd te springen voor een nieuwe uitdaging. Wij proberen het team van Storm te ondersteunen bij iedere nieuwe marketing uitdaging die op hun pad komt.

Advertentiecampagnes

Voor Storm Beachbar & Bistro heeft PlanC Media meerdere  betaalde advertentiecampagnes opgezet op Facebook & Instagram, bijvoorbeeld ter promotie van evenementen, recruitment van personeel en het bereiken van nieuwe gasten in de omgeving. 

Website ontwikkeling

Dit jaar hebben wij een gloednieuwe onepager mogen ontwikkelen voor Storm. Benieuwd naar het eindresutaat?

We zijn langzaam bezig met het uitrollen van onze nieuwe website. Bedankt voor je geduld!