Digitale stadsmarketing voor de Gemeente Hoorn

drone producties

Nieuwsbrief campagnes

Evenement promoties

Content creatie op locatie

Ik Hou van Hoorn

Al meer dan een jaar ondersteunen wij in de online marketing voor de Gemeente Hoorn (@ikhouvanhoorn). Wij zijn er enorm trots op dat wij een fris en vernieuwend perspectief hebben kunnen bieden in de online citymarketing van Hoorn! 

Ons team is en blijft vastberaden om de prachtige kwaliteiten van Hoorn in de digitale wereld te laten schitteren en te laten zien hoe een doelgerichte en effectieve online marketingstrategie een grote impact kan hebben op de reputatie en het succes van een stad.

Na een langdurige periode van stilte op de kanalen van @ikhouvanhoorn kreeg PlanC Media de taak om hier weer voorzichtig nieuw leven in te blazen binnen de kaders van de positionering. Geheel in samenwerking met de Gemeente Hoorn hebben wij ons de afgelopen periode volledig gericht op het promoten van Hoorn als een bruisende en aantrekkelijke bestemming, zowel lokaal als in de regio Westfriesland.

Door middel van een strategische aanpak hebben wij het platform “ikhouvanhoorn” nieuw leven ingeblazen op sociale media en getransformeerd tot een actief en levendig platform. Met ons beheer van de sociale media, het creëren van boeiende content, het actualiseren van de website en het verstrekken van waardevolle nieuwsbrieven, hebben wij de online zichtbaarheid van Hoorn versterkt.

Sfeerimpressie

Omdat één beeld vaak meer kan zeggen dan duizend woorden.

Hoe helpen wij de Gemeente Hoorn?

Social Media Beheer

Met strategische content, creatieve campagnes en doelgerichte interactie brengen we de unieke charme en levendige activiteiten van Hoorn tot leven, waardoor we een community opbouwen die enthousiast ziet en deelt hoe geweldig het is om deel uit te maken van deze prachtige stad.

Content Marketing

Door strategisch gebruik te maken van content marketing, creëren we een diepere betrokkenheid bij zowel inwoners als potentiële bezoekers, waarbij we hun nieuwsgierigheid prikkelen en hen inspireren om Hoorn te verkennen!

Drone Beelden

Met de inzet van drones kunnen we Hoorn vanuit adembenemende hoogten vastleggen en unieke luchtfoto’s en video’s creëren die de prachtige architectuur, historische bezienswaardigheden en de stad in het algemeen op een spectaculaire manier presenteren!

Nieuwsbrieven

Wij communiceren belangrijke, grote opkomende evenementen en waardevolle informatie  via de nieuwsbrief die men enthousiasmeert om de veelzijdige facetten van Hoorn te verkennen en te ervaren!

Evenementenkalender

PlanC Media actualiseert, in combinatie met social media promoties, met zorg de evenementenkalender op ikhouvanhoorn.nl, zodat ieder  evenement de aandacht krijgt die het verdient.

Strategie & Support

We staan altijd te springen voor een nieuwe uitdaging! Wij proberen de communicatie afdeling dan ook te ondersteunen bij nieuwe marketing uitdagingen die op hun pad komen.

Benieuwd naar alle content?

Benieuwd naar alle indrukwekkende content die PlanC Media heeft gecreëerd voor @ikhouvanhoorn? Van meeslepende reels tot boeiende carousel posts en nog veel meer! Bezoek de kanalen @ikhouvanhoorn op Instagram en Facebook en laat je inspireren! Ontdek de visuele pracht en de effectieve online marketingstrategieën die we hebben toegepast om de unieke charme en veelzijdigheid van Hoorn tot leven te brengen. 

PlanC Media krijgt binnenkort een nieuwe website. Bedankt voor je geduld!