case study | eetcafe opa

Het gezelligste eetcafe van Rotterdam!

even voorstellen

Maak kennis met Eetcafé Opa, een hip eetcafé in het hart van Rotterdam waar Rotterdamse nuchterheid centraal staat en de gezelligheid van een ouderwets gezellige avond voorop staat. Hier kun je genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer, perfect voor jong en oud.

de opdracht

Eetcafé Opa, een begrip in Rotterdam, is dé plek zijn waar je wilt komen voor een onvergetelijke avond uit in Rotterdam. Zo werden wij aangewezen Bij PlanC Media zijn we begonnen als de digitale chef-koks van Eetcafé Opa, verantwoordelijk voor het bereiden van smakelijke social media content en een heerlijke digitale marketingstrategie.

onze aanpak

We begonnen voorzichtig met het beheer van de social media kanalen. Later kregen we de taak om de volledige website te ontwerpen en hun digitale strategie te vernieuwen.

We creëerden een website die net zo uitnodigend voelt als een avondje bij opa thuis, en een social strategie gevuld met content die de Rotterdamse nuchterheid perfect weerspiegelt.

review

““Wij werken inmiddels al een tijd met PlanC Media en zijn heel erg tevreden. Ze zijn heel creatief zowel in woord als met beeld. Hierdoor zijn wij in staat om een grote groep jonge mensen aan te spreken, wat heel erg belangrijk is voor ons bedrijf. Met zijn oog voor detail en schitterende taalgebruik weten ze precies de juiste snaar te raken. Wij verheugen ons op een lange samenwerking!”

Meer cases bekijken?

Case: Bierboutique

Trots op onze partners: BierboutiqueRotterdam Hoe wij Bierboutique ondersteunen? PlanC Media is enorm trots op de samenwerking met Bierboutique Rotterdam.

Case lezen >

klaar om ook de sprong te maken?

wij vangen je op. beloofd.

We zijn langzaam bezig met het uitrollen van onze nieuwe website. Bedankt voor je geduld!