Samen groeien voor een vaste prijs.

Ook daarom kies je voor de online marketing van PlanC Media

Wat doen wij precies?

Bij PlanC Media zijn wij van alle markten thuis! Of naja, veel dan. Wij werken met zorgvuldig samengestelde service pakketten om onze (en dus ook jouw) doelen te behalen. Of je nu een startende ondernemer bent of een groter bedrijf; wij zijn er om je te helpen van A-Z.

Huisstijl Ontwikkeling

Bij jouw merk hoort een unieke identiteit. Maar goed, makkelijker gezegd dan gedaan. Onze grafisch designers gaan graag voor je aan de slag. Samen zorgen we er voor dat jij een logo en kleurenschema krijgt waar je trots op kan zijn!

Social Media Management

Of je sociale media nu te ingewikkeld vindt, overbodig, of je hebt er gewoon geen tijd voor: PlanC Media neemt graag je zorgen weg! Van content creatie tot community management, wij zijn er voor je.

Strategie & Advies

Samen formuleren wij haalbare doelen en maken we een stappenplan om die doelen te bereiken. Bij PlanC Media helpen we jou graag met het bepalen en behalen van die doelen!

Adverteren

Gezien worden en gezien blijven. Adverteren op zoekmachines en sociale media is dé manier om op te vallen. Het is dan ook geen verrassing dat een goede advertentiecampagne het fundament is van veel marketing strategieën!

Coming soon!

design-icon

Website Ontwikkeling

Een goede website is hét visitekaartje voor jouw bedrijf. Heb jij een nieuwe website nodig? is jouw website wel weer eens toe aan een update? of kan je maar niet gevonden worden op Google (SEO)? PlanC Media biedt graag een helpende hand!

Wij maken klanten van jouw bezoekers

Laat ons je overtuigen!

Vraag een gesprek aan en wij laten je gratis & concreet zien hoe we jouw onderneming direct naar het volgende niveau kunnen brengen! Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten, wij regelen de rest.